Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lektoři a lektorky

6. 9. 2015

Lenka HozákováLenka Hozáková

je současná provozovatelka Centra Cesta s mnohaletou zkušeností v přímé práci v sociálních službách. Mezi lety 2001 a 2013 pracovala v kontaktních centrech pro drogově závislé, v období 2011 - 2012 na Minifarmě Dlouhá Louka jako lektorka environmentální výchovy pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami a jako manažerka projektu a v letech 2014 - 2015 jako koordinátorka klubu pro rodiče s dětmi v bílinské pobočce společnosti Člověk v tísni, o. p. s. Absolvovala kurz Základní krizové intervence I. u společnosti Remedium a kurz Dialogem k respektu v rámci metody Persona Dolls, která je věnována dětem předškolního a mladšího školního věku. Od roku 2008 se s velkou vášní věnuje korálkování a tvoření všelikého druhu - příležitostnému zdobení didgeridoo, plstění, malování na sklo, dřevo, výrobě ze slaného těsta, malování na textil aj.

 

marek-vimru.jpgMarek Vimrů

je spoluzakladatel Centra Cesta, rovněž s několikaletou praxí v sociálních službách. V současné době pracuje v klubu pro mládež při bílinské pobočce společnosti Člověk v tísni, o. p. s. Jeho doménou jsou sportovní aktivity, tvůrčí psaní a výroba věcí z recyklovatelného materiálu.

 

renata-stepanova.jpgRenata Štěpánová

V roce 1999 absolvovala dvouletou astrologickou školu a od té doby se výkladu horoskopů věnuje. V současné době také pořádá a vede i astrologické kurzy. V rámci svého rozvoje také dokončila v roce 2007 výcvik v  metodě rodinných konstelacích a v roce 2011 trénink v regresní terapii. Oběma metodám se aktivně věnuje a je v nich pravidelně supervidována. V našem centru vede Renata mnohé semináře a kurzy, které jsou určeny především ženám a jejich duševní a tím i tělesné rovnováze. Mezi její klienty však patří i muži, kteří se rozhodli na sobě pracovat, změnit chybná vnitřní nastavení, vidět věci z jiných úhlů.